Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Winst.nl Succesboek

Winst.nl Eelco de Boer Boek

Eelco de Boer Winst.nl BoekNu enige tijd geleden, nou om precies te zijn een 2.5 jaar geleden, ben ik om gezondheidsredenen op internet gaan zoeken naar een secondair verdienmodel. Naast mijn core business, wat bestaat uit het aanbrengen van Kunststof vloeren.  Mijn passie lag in het internet. Ik begon toen met diverse opleidingen m.b.t. websites bouwen, adobe, etc. etc. Tot ik nu 3/4 jaar Tony Loorbach tegenkwam.

Shine The Light

Tony liet met zijn Elite Seminar het lichtje branden bij mij in mijn bovenkamers. Ik twijfelde geen moment en kocht zijn seminar op audio, samen met zijn Website pakket, het winstmodel. Zijn Elite Seminar draaide uren op mijn headset in de auto en tijdens het werk. Op dat seminar sprak ook Eelco de Boer. Hij vertelde over verschillende verdienmodellen als internet marketeer, over virtueel vastgoed en nog een aantal dingen.

Eelco de Boer

Ook hier weer google dankbaar gebruikt, om te achterhalen wie nu Eelco de Boer was. Kort daarna introduceerde Eelco het Internet Business Mastery, een coaching traject van een jaar met toegang tot zijn Imperium. Ook daar heb ik me toen bij ingeschreven en tot de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad.

Een Inspiratie voor Iedereen

Hoe je het ook wend of keert, ben je nu bouwvakker of architect, heb je nu last van de crisis of ben je financieel onafhankelijk. Eelco de Boer geeft je inspiratie. Geeft je zin om te strijden naar datgene wat je nog wilt bereiken. Deze inspiratiebron heeft sinds een week nu zijn memoires op papier gezet en in de verkoop gegooid. EEn absolute aanrader voor iedereen en daarom wil ik dit graag met iedereen delen en het jullie niet weerhouden.  Hier een aantal quotes uit zijn mond. en hoe het boek bij jou kan komen …

Eelco de Boer seminar

Beleef Het Suc6

Beleef mee hoe hij   “3000 euro op 1 dag!” Verdiende:

Er waren destijds nog helemaal geen “internetmarketeers” die anderen leerden hoe ze geld konden verdienen op het internet, op twee “zuiderlingen” na: Tom Lassing en Maarten Verheyen.

Ik benaderde Tom en hij vond het een goed idee om mijn e-book te promoten, waardoor ik binnen 1 dag meer dan 3000 euro omzet draaide.. door 1 affiliate!

Dit begon erop te lijken!

Als dit mogelijk is, kan er nog veel meer. Sky is the limit weet je nog?

“22.964 euro binnen 1 dag!”

Eind 2006 bedacht ik om ook maar eens een lancering te doen. Ik had een website systeem laten ontwikkelen waarbij je allemaal fancy dingen kon doen, zoals een salespage maken, splittesten en optinpagina’s laten maken.

Alles wat ik dagelijks gebruikte bood ik aan, en dat werkte…

Binnen 24 uur had ik 22.964 euro omzet gedraaid… WOW!

Toen dit lukte wilde ik natuurlijk kijken hoe ik mezelf kon “stretchen”. Dus plande ik nog een lancering in waarbij we ‘whitelabels’ gingen verkopen van SmsDistrict. Met groot succes…

“72.000 euro binnen 10 uren!”

Damn! Ik had nu een “systeem” dat écht goed werkte en ook elke keer weer opnieuw werkte. En ik verdiende er ook echt veel geld mee. Dit was mooi!

Let wel, dit is op ‘t moment van schrijven al meer dan 5 jaar geleden!

Snel daarop deed ik mijn eerste “100.000 euro +” lancering en het einde was nog lang niet in zicht.

“1 Miljoen euro binnen 12 maanden tijd met het verkopen van informatie…”Internet-Marketing_business_mastery

 

Lees verder op de site van Eelco en wie weet word jij wel de nieuwe internet miljonair of geniet jij straks van een 4 uur durende werkweek en besteed je je tijd alleen nog maar aan dingen die voor jou belangrijk zijn, zoals je gezin, familie, reizen en vrienden. Klik op onderstaand boek en ik hoop dat dit net zo waardevol voor jou zal zijn als het is voor mij. M.v.g.  Bob Buurman

eelco-de-boer-boek

 

0 Reacties op “Winst.nl Succesboek

Reageer hieronder

*