Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Verdien geld met Google

internetgeld-verdienenGoogle doet het waarom wij niet ?

De grootste inkomsten uit het miljarden bedrijf Google komt door adverteerders. Zoek jij iets op Google, krijg je een pagina of pagina’s vol met oplossingen die mogelijk te maken hebben met jou search. Een heel deel van die zoekresultaten zijn betaalde advertenties. Aan de rechterzijde bijvoorbeeld. Degene die bovenaan staan betalen flink voor die positie en hoe verder naar onder des te minder ze betalen.

Google Adwords

Wat ook betaalde advertentie’s zijn , zijn de eerste 2 of 3 resultaten die in het midden bovenaan staan. Niet iedereen is hier van op de hoogte maar toch is het zo. Als je goed kijkt zie je ook dat de achtergrond een ander kleurtje heeft. Dus ook betaald. Vanaf de witte achtergrond zijn het echt zoekresultaten die niet betaald zijn maar organisch zijn. Hier word hard voor gevochten om deze positie’s te krijgen en zijn zeker op de eerste pagina echt resultaten die gaan over jou zoekopdracht.

Advertentie’s op andere websitesgeld-verdienen-website

Naast de advertentie’s  in hun eigen zoeksite, ben je waarschijnlijk ook vaak google ads tegen gekomen op gewone sites. Ook hier op de site van overbuurman.nl kom je ze tegen. Deze slimme advertentie’s laten jou ook dingen zien waar jij ooit naar op zoek bent geweest. Google weet namelijk waar jij ooit naar gezocht hebt en onthoud dat.  Dus heb je ooit gezocht naar Dating en zit je nu op deze site om te kijken hoe het werkt met Internet en verdienen, kan het goed zijn dat bij de google advertentie’s een reclame te zien is van Lexa Dating. Dat systeem heet voor adverteerders Google Adwords en voor degene die zijn site openstelt voor google om te adverteren, Google Adsense.

Wie verdient, Wie betaald?

Tja wie betaald lijkt me vrij duidelijk, een bedrijf wil adverteren dus die betaald. De getoonde advertentie word betaald door degene van wie die advertentie is. Wie krijgt er betaald? Nou dat zijn er twee. Degene die het meest krijgt is Google zelf, en de tweede die betaald krijgt is degene van wie de site is, simpel. Natuurlijk is de verdeelsleutel daarin iets of wat anders, maar per click krijg je een paar cent als website eigenaar.

geld-verdienen-affiliate-marketingVerdienen met jou site

Heb je dus een site dan is het best leuk om dat google adsense in te bouwen. Elke stuiver is er toch weer 1. Hoe meer verkeer je op je site krijgt hoe meer je verdient. Het zal je geen miljoenen opleveren maar op deze manier kan er best een bloemetje aanzitten voor moeder de vrouw.  Maar naast die leuke extra kan het nog anders. Zeg maar een twee keer uit eten in de maand met zijn tweeën. Hoe dan ? Nou Let op!

Paypropaypro-affiliate-marketing

Paypro is een Nederlandse bemiddelaar die eigenlijk hetzelfde doet als google. Zij brengen mensen, die iets zoeken naar mensen die iets verkopen wat er gezocht word. Dan wel op digitaal gebied.  Er is alleen 1 ding anders als bij google, de verdeelsleutel is veel gunstiger voor degene die de promotie doet.  Dit kan oplopen tot wel 60%. Dus heb jij een website die veel bezocht word en je plaatst die advertentie’s hoeft er maar 1 iemand iets te kopen van die website en jij verdient tientjes tegelijk.  In het artikel over Paypro zal ik hier dieper op in gaan maar kun je niet wachten dan check hier de site Paypro

Geld Verdienen zonder een Sitebannersbroker-verdien-geld

Tja dan houden we nog de optie over: wat nou als ik geen site heb en toch wil verdienen. Is dat mogelijk. Je kunt dus zo weinig promoten, want je hebt geen site, misschien een beetje via facebook of hyves, maar anders niet. Dan moet je dus in de rol kruipen van de Google en de Paypro.  En dat bestaat ook sinds kort . Jij kunt verdienen door je in te schrijven bij Bannersbroker . Ook hier zal ik wat meer artikelen over gaan schrijven. Maar in het kort komt het er op neer dat deze firma hetzelfde doet als google, alleen zijn ze ook tussenpersoon. Ze verdienen op provisie. Jij koopt webruimte, die verkocht word aan een adverteerder. Zij plaatsen de advertentie en jij krijgt geld daarvoor, zo simpel. 

Maar zoals gezegd gaan we hier nog verder op in en komen er nog diverse artikelen met uitleg. Kun je weer niet wachten dan kun je de site bezoeken van Bannersbrokers .com  . Hier vind je alles in het engels met video uitleg en noem het maar op. Op deze manier kun je nog echt geld verdienen. Niet die snelle belovers , piramides of andere rommel. Maar bouw rustig iets goeds op , dan profiteer je daar op de lange termijn tenminste ook goed van. Veel succes

0 Reacties op “Verdien geld met Google

Reageer hieronder

*