Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Videomarketing ook voor jou

 
Video Marketing voor iedereen
Videomarketing voor ieder interessant.

Videomarketing hoor ik u denken, wat is dat nu eigenlijk?  Weer een vorm van verkoop, marketing, hebben de mensen niet genoeg van dat alles om zich heen. Het antwoord is ja en nee.  We worden natuurlijk gebombardeerd met allerlei soorten marketing. Van reclames op tv, tot foldertjes in de bus.  Het verschil is : om dit soort marketing zitten we niet te springen. We vragen er niet om , we krijgen het gewoon op ons brood.

Markting anno 2013.

De marketing die gaat scoren in de toekomst is juist de marketing die antwoord geeft op de vraag die men stelt. Meer persoonlijke 1 op 1 marketing, waarbij de klant vraagt en u als bedrijf antwoord geeft. Het internet speelt hierbij een heel belangrijke rol en Google zal dan ook een superieure rol spelen in de toekomst.

Vraag en Antwoord via het Internet.video-marketing

Als consument beschikken we zeker in Nederland allemaal over een internetverbinding.. Dagelijks worden er vele uren gespendeert op het internet. Logisch is dan ook het feit dat 95% van alle aankopen begint op het internet. Ik zoek een camera voor mijn hobby en ga me orienteren via het internet. Wat is goed, wat is not done en waar vind ik het product met de beste prijs.

Vele sites spelen hier al goed op in. Veel blogs en uitgebreidde informatie kun je vinden op bijna ieder onderwerp. De consument is al haast een expert voor er uberhaubt een aankopen word gerealiseerd.

Videomarketing de toekomst.

Wat is videomarketing en wat kunt u ermee?  Video marketing is bedoelt uw boodschap bij de consument, uw klant te krijgen, d.m.v. video’s op Youtube.nl. Deze video’s zet u vanuit youtube weer op uw site of deelt deze via social media. Video marketing kent verschillende strategieen. De twee belangrijkste zijn 1: het scoren van een video die viraal gaat en twee: het opbouwen van een kennisbank rondom uw producten of diensten welke geheel in video te bekijken is.

Virale Videomarketing.

Virale videomarketing is het scoren van veel hits. Veel kijkers die uw video zien in een korte tijd. Vaak zijn dit opmerkelijke video’s zoals : De Nike voetbal Video http://youtu.be/QMv8g8CO4cQ ,

Of humoristische video’s net als:

 

Als mensen de video’s leuk vinden gaan ze deze delen via Facebook en onstaat er een viraal effect. U begrijpt dat dit enorme exposure kan betekenen voor uw business. Toppers van 2012 zijn o.a. Black ops videogame http://youtu.be/4wIZp_E2CxQ , met 35 miljoen kijkers, Gangnam style http://youtu.be/9bZkp7q19f0 met 1 miljard kijkers.

Video Kennisbank

Een tweede strategie is het creeren van een ware kennisbank van uw producten. Dit soort video informatie word beter opgepikt dan lappen tekst. Men is eerder genegen een video te kijken dan een heel stuk te lezen. Had ik dit verhaal vertelt in een video dan had u het waarschijnlijk eerder bekeken dan nu heel deze tekst te lezen.  Een voordeel van video is ook dat het goed opgepikt word door zoekmachines en u ook in google sneller bovenaan komt.

youtube en videomarketingYou Tube.nl

De motor en bron voor uw succes gaat via Youtube. Even youtuben is dan ook een begrip geworden de laatste jaren. Hierdoor is Youtube de tweede grootste zoekmachine. Daarbij heeft Google Youtube overgenomen en slaat u dus twee vliegen in 1 klap.

1 Reactie op “Videomarketing ook voor jou

Reageer hieronder

*