Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Uw bedrijf in Beeld


klanten-bereiken-videomarketing
Klanten bereiken is 1

Als bedrijf zijnde is het zaak uw klanten te bereiken en uw boodschap over te brengen. Dit valt niet altijd mee. Uw website op het internet spreekt voor zich, maar vinden klanten uw website ook?  Content, unieke inhoud is hier van groot belang.  De klant vraagt naar specifieke informatie en u bied de informatie aan.

Uw boodschap overbrengen is twee.

Maar komt uw informatie wel aan? In deze tijden is het gewoon moeilijk de aandacht van uw klant te vast te kunnen houden. We spenderen veel tijd op het internet, maar ook vaak met meerdere toepassingen tegelijk open. Facebook staat ververst al haar boodschappen om de paar minuten en we willen echt niets missen, het mailprogramma onttrekt de aandacht bij elk signaaltje  en ondertussen  bladeren we door de eerste paar zoekresultaten heen die Google ons voorschotelt nadat we een zoekopdracht ingegeven hebben.

Vang de aandachtvideomarketing-krijg-de-aandacht

Maar in die zoekresultaten staat u met uw oplossing voor de vraag die er gesteld is. Hopen nu maar dat u de aandacht kan trekken en dat de klant even facebook en outlook links kan laten liggen. U begrijpt al, we moeten de klant het zo makkelijk mogelijk maken. Geen ellenlange tekst, zonder plaatjes gaat het winnen bij een multitaskende internet gebruiker. Nu we moeten snel onze boodschap presenteren in hapklare brokken. Video boodschappen doen het werk voor u.

uw-videoboodschap-marketingVideoboodschappen

Makkelijk en simpel, niet te veel nadenkwerk gewoon doen. In deze tijden kunnen bedrijven niet meer om You Tube heen. De vraag naar videocontent word steeds groter. We leven nu eenmaal in een Beeld Cultuur.  Onze hersenen smullen van kant en klaar materiaal op ons netvlies.Dit is waarom videomarketing een steeds belangrijkere rol gaat spelen voor uw marketing strategie.

Lees meer over videomarketing in dit artikel

0 Reacties op “Uw bedrijf in Beeld

Reageer hieronder

*