Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

The Big Secret, dag 5

the big secretVeel info

De afgelopen vier dagen hebben we al heel wat marketing besproken. Misschien iets te veel van het goede in 1 keer. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je je bedrijf presenteert aan je klant. Eens kijken, dag 1 Bleven we nog even aan de oppervlak. We gingen globaal kijken naar wat is nu marketing en hoe staat offline marketing nu tegenover online marketing. Wat waren de voordelen van online en keken we snel snel naar wat voorbeelden.

De dagen de dagen.

Dag twee was betaald verkeer via Google adwords, het bieden op keywoorden in jou niche om bovenaan te komen in Google of aan de rechterkant van de zoekresultaten.Dag drie gingen we social, gezellig met de vrienden en kennissen liken en sharen, met facebook in filmpje 1 en Youtube in filmpje twee. Je zag dat bij facebook het belangrijk was dat je je aan de regels hield, dus geen like share en win zomaar in het publieke, maar eerst naar de fanpage en dan like en win via een app. Ook de video marketing van Youtube bracht ons dus mogelijkheden, gratis en betaald. Waar je je vooral bewust van moet worden is dat Youtube en video marketing echt een toekomst spelers zijn.

Bekentenis focus

Seo stond centraal in dag vier van de cursus wat geheel gratis was, maar wel je tijd en energie kostte. Het brengt wel veel op en is ook zeker de moeite waard om in verder te gaan.  Zodoende landen we vandaag op dag vijf. En vandaag moet ik het 1 en ander eerlijk bekennen. Wees niet bang alles wat er gezegd is is waardevol en waar. Zeker toe te passen om een groter publiek aan te trekken en beter te scoren in Google. Echter wil je al deze vaardigheden echt onder de knie krijgen dan gaat dat veel tijd kosten.

En tijd is wat we niet hebben als ondernemer, daarbij de focus verdelen over meerdere vaardigheden leid tot een minimaal resultaat. Je kunt je maar 1 keer voor de volle 100% geven. Dus waar zit hem nu the Big Secret!  In video 5 ga ik dit je haarfijn uitleggen.

Toevallig op deze pagina?

Deze pagina is onderdeel van een gratis cursus waarin ik je leer meer klanten aan te trekken voor je bedrijf. Mocht je nu nog niet ingeschreven zijn en wil je toch de cursus volgen klik dan op deze link

0 Reacties op “The Big Secret, dag 5

Reageer hieronder

*