Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Terug van weggeweest

terug van weggeweest

Is ie weer !

Ja mensen , daar zijn we weer. Het was even stil hier op Overbuurman. Ondanks de post hieronder was ik toch even klaar met het MlM verhaal. Multi level marketing. Inmiddels heeft Profitclicking  er de brui aan gegeven en zakte bij ons de moed ook even in de schoenen. Maar ja, it’s all in the game. We wisten waar we aan begonnen. Helaas is de financiële vrijheid dus iets verder weg dan dat ik gehoopt had.

Arbeid in the Ratrace.ratrace

Maar we geven de moed echt niet op. Inmiddels besefte ik me echt wel dat de gewone broodwinning , via mijn vloerenbedrijf , nog niet opgegeven kon worden en paste op de website van het vloeren bedrijf de nodige SEO toe. Gelukkig resulteerde dat al snel in meer werk en blijven de rekeningen mooi betaald. Zo zie je maar dat internet toch krachtig is. Hier op overbuurman heb ik al het een en ander geschreven over SEO en inmiddels op een andere site http://videoopjewebsite.nl ben ik wat dieper in gegaan op video marketing, een specifiek onderdeel van online beter scoren.

residuaal inkomenOverbuurman.nl Toekomst

Met overbuurman.nl gaan we binnenkort verhuizen naar een geheel nieuw platform. Een nieuwe revolutie in de digitale wereld van het bloggen. Met deze verhuizing gaan we de boel nieuw leven inblazen en online verdienen tot ieders mogelijkheid maken. Zoals al gezegd hebben we de moed niet opgegeven. Sterker nog de weg naar online inkomen komt steeds dichterbij. Hou onze blog dus goed in de gaten en laten we samen eens kijken of we kunnen strijden voor een residuaal inkomen.

0 Reacties op “Terug van weggeweest

Reageer hieronder

*