Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Social Media Marketing

Dag 3 van de Gratis Cursus ” hoe trek ik meer klanten aan voor mijn bedrijf”.

marketing-social-media Social Media Marketing

Social Media platformen zijn niet meer weg te denken van het internet.  70% van de tijd dat mensen op het internet vertoeven gebeurd via social media kanalen. Social media websites zijn websites waar de gebruiker, jij en ik, zorgen voor de informatie op zo’n site. We vertellen, we posten, we delen video’s en grappige foto’s. Social Media websites zijn dan ook vaak hoog aangeschreven in de zoekmachines.

 

In the beginning of…social_media_marketing

Hier in Nederland is het allemaal begonnen met Hyves, hyves was de Nederlandse pionier op het gebied van informatie delen met je vrienden. Helaas zien we hyves niet vaak meer voorbij komen want de blauwe F heeft toch wel overgenomen. Maar naast Facebook zien we toch nog wel twee grote spelers namelijk Linkedin en Youtube. Beide wat anders van opzet, met als linkedin ook echt een ander doel, maar beide ook hele grote spelers.

 

facebook-social-media

Facebook Marketing

Maar voor deze dag gaan we de twee grootste even onder de loep nemen en kijken hoe we Social Media Marketing bij hun toe kunnen gaan passen. In de eerste video gaan we kijken naar Facebook.  Facebook geeft jou als bedrijf betaalde advertentie mogelijkheden en onbetaalde. Belangrijk is je aan de regels te houden van Facebook maar je bereik kan mega zijn. Laten we snel even kijken:

Youtube marketingyoutube-social-media

Niet over te slaan en niet te stoppen is Youtube. Hoezo social Media denk je misschien , nou naast dat youtube nr2 zoekmachine van de wereld is, heeft youtube wel degelijk een zeer sociale functie. Binnen het platform vind je dit al absoluut terug, maar de samenwerking met andere Social media door video’s daar te kunnen delen en te liken e.d. is enorm. Kom we gaan gewoon eens even kijken. Houd pen en papier weer in de buurt , dan neem ik je nu mee naar de wereld van Youtube.

 

Toevallig op deze pagina?

Deze pagina is onderdeel van een gratis cursus waarin ik je leer meer klanten aan te trekken voor je bedrijf. Mocht je nu nog niet ingeschreven zijn en wil je toch de cursus volgen klik dan op deze link

Dag 3 van de Gratis Cursus ” hoe trek ik meer klanten aan voor mijn bedrijf”.

0 Reacties op “Social Media Marketing

Reageer hieronder

*