Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Hoe presenteer je jouw bedrijf aan de klant, Marketing

dat_is_marketingDat is Marketing

Welkom op deze eerste dag van de cursus;”hoe trek je meer klanten aan voor jou bedrijf”.

Ik neem aan dat je dus een eigen zaak of webshop hebt, waarin je een product of dienst verkoopt aan klanten. Je hebt natuurlijk al vaker nagedacht over je presentatie als bedrijf naar je klant. Ik bedoel dan je visitekaartjes, logo, inrichting van je winkel, je assortiment aan producten, de prijsstelling van de artikelen enz. Al die dingen vallen onder de noemer Marketing.

Eerste Cursusdagonline marketing-offline marketing

In deze eerste dag gaan we kijken naar twee soorten Marketing. De online vs de Offline, met de nadruk op de online versie en een aantal soorten daarin. Als bedrijf kun je namelijk niet meer om de online marketing heen, want de cijfers liegen er niet om. In de video laten we je wat cijfers zien waar je versteld van zult staan.

marketing-online-offline

Online Marketing je kunt er niet omheen.

En trouwens zo vies is online marketing helemaal niet hoor. Misschien is het wel interessanter dan offline. Het is namelijk goedkoper en veel gerichter. Daarbij meten is weten en dat kun je online ook veel makkelijker en beter. Maar genoeg tekst voor vandaag, ik heb een makkelijke video cursus beloofd, dus rest mij nog u nog een leerzame 15 minuten te wensen en tot morgen. O ja, in de video’s komt er veel info voor bij die waardevol kan zijn. Het beste bekijkt u deze dan ook als er zo min mogelijk ruis in uw omgeving is. Houd er eventueel een pen en papiertje bij ¬†en heeft u vragen dan stel ze dan gerust onder deze post.

 

Toevallig op deze pagina?

Deze pagina is onderdeel van een gratis cursus waarin ik je leer meer klanten aan te trekken voor je bedrijf. Mocht je nu nog niet ingeschreven zijn en wil je toch de cursus volgen klik dan op deze link

0 Reacties op “Hoe presenteer je jouw bedrijf aan de klant, Marketing

Reageer hieronder

*