Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Meer klanten

meer klanten naar je bedrijfMeer klanten waar?

In ons vorig artikel lieten we de recente cijfers zien van de detailhandel vs de online webwinkels. Een enorm verschil in cijfers. Je zag dat de consument steeds meer vertrouwen krijgt om online zaken te gaan doen. Niet gek want het internet gebruik groeit ook met de dag.

Waar vroeger de mensen naar een elektronica handel gingen om zich voor te laten lichten over welke wasmachine ze het beste konden gebruiken in hun situatie, surfen ze in deze tijd gewoon even rond op het internet en is de keuze vaak al gevallen voor men de deur uit gaat. Sterker nog steeds vaker gaat men de deur nog niet uit want voor 22.00 bestellen is bij sommige online firma’s al de volgende dag in huis.

Meer klanten via het internetleren klanten aantrekken

Waarom nog sjouwen met die wasmachine? Hoezo de beste deal? Tja internet kan voor de detailhandel af en toe een doorn in het oog zijn. Daarom ook  het verhaal dat die detaillist de trein met bestemming de digitale wereld niet mag missen. En dat geldt niet alleen voor de detailhandel, nee , dat geld voor ieder met een eigen bedrijf. Klanten oriënteren zich via het internet en zijn al heel wijs voor ze de offerte bij je aanvragen. Je moet gewoon mee , je moet je presenteren op het internet.

Hoe moet dat dan hoor ik je denken. Nou daar hebben we van overbuurman wel even over nagedacht en zijn met de juiste oplossing gekomen. We hebben een gratis video mail cursus ontworpen van 5 dagen. In deze cursus gaan we de truckendoos open gooien en je tips geven om je zelf beter te laten scoren op het internet.

Zelf aan de bak met een beetje begeleiding

 


Je moet dus zelf aan de bak. Dus heb je geen zin,  heb je de komende dagen geen 15 minuten tijd om mij aan te horen en wil je geen klanten aantrekken, dan zou ik ook niet verder luisteren en kijken, dan heeft het geen zin.  Neem dan die onzinnige telefoontjes met nr onbekend gewoon op en voor een paar duizend euro ben je de man.

Nee het gaat hier echt om jezelf. Voor wie is deze mini video mail cursus nu geschikt dan zou je zeggen. Nou  simpel dat is voor de kleine zelfstandige , die hard werkt voor zijn centen, wel een website heeft of er 1 wil hebben. Ook heel nuttig kan het zijn voor de kleine webshop houders die graag hun producten aan de man willen brengen maar die stapel gek worden van die grote jongens die continu hun klanten weg pikken.

De mini cursus is voor mensen die betrokken zijn bij hun eigen business.  Zelf zorgen voor de aankleding van de zaak, zelf de inkopen doen, zelf de passie hebben, zelf de sales doen en het belangrijkste ZELF hun gedachten laten gaan over de presentatie van het bedrijf, de Marketing. Dus schrijf je hierboven in, als jij klaar bent om meer klanten te ontvangen.

0 Reacties op “Meer klanten

Reageer hieronder

*