Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Waarde van een Domeinnaam

kies-een-domein-naam-overbuurmanEen beschrijvende Domeinnaam als verdubbelaar.

Het meest onderschatte deel van een eigen website is de Domeinnaam. Heel veel mensen onderschatten de waarde van hun www naam. Vaak starten ondernemers zomaar met het registreren van “snel even een domeinnaampje” en gaan vervolgens daar hun hele business mee opzetten.  Nu zie ik u denken, ja daar heb je hem met zijn overbuurman.nl . Tja daar heeft u gelijk in. De domeinnaam; www.beschrijvendedomeinnamen.nl en .be had wonderen voor me kunnen doen. Maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat het niet onze business is.

Denk goed na over een domeinnaam

Maar als het nu wel uw business is moet u echt goed na gaan denken over uw domeinnaam. Waarom? Het kan een immens verschil gaan maken voor uw bedrijf. Het kan omzet creeren en klanten aantrekken die u anders nooit gezien had. Natuurlijk is het niet alleen de domeinnaam die winstgevend is, want hangt er een onverantwoorde site achter de naam gebeurd er nog niet veel.

Waarde Stijging Domeinnamen

De naam van een site is de laatste jaren sterk in waarde gestegen. Natuurlijk niet verwonderlijk want 80 % van de aankopen begint op internet. Iedereen gaat eerst het internet op om zich te informeren over de mogelijkheden en de prijzen. Daarom is het zo belangrijk om goed gevonden te worden door de zoekmachines. Beschrijvende site namen spelen daar een belangrijke rol in.   Wanneer jij een heel goede domeinnaam hebt en je daar je business op bouwt of je bedrijf op uitbouwt, dan is je bedrijf zeker in één klap veel meer geld waard.

Lees eens de volgende artikelen en overtuig u van de kracht van een Domeinnaam:

Laat u vinden via Google  ,  Een Domeinnaam de eerste Indruk  , Groeiende Winst, meer Omzet

 

0 Reacties op “Waarde van een Domeinnaam

Reageer hieronder

*