Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Zo begon de Journey, it’s no Secret

buurman vloertechniek

Buurman Vloertechniek bv

Het begon allemaal met het besef dat de markt een stuk moeilijker liep dan in andere jaren. Het werk was niet meer lekker verspreid naar mijn zin en ik werd te afhankelijk van dezelfde opdrachtgevers.  Welke markt zul je denken? Nou mijn business is al 20 jaar de kunststof vloeren markt. http://buurmanvt.nl en http://vicino.eu .

buurman vloertechniekJeuk Man

De materialen waar we de vloeren mee legde ging voor mijn gevoel achteruit en er moest steeds meer voor minder. We knalden van project naar project en maakte meters bij het leven, tot mijn lijf even aan de rem trok en me liet merken dat ik toch anders om moest gaan met de 2 komponenten waar we dagelijks mee werkten.  Er ontstond een allergie.

Naast het krimpen van mijn bedrijf in 2009 en 2010 was dat nu net waar ik op zat te wachten. Al het personeel weg en nu ik ook nog beperkingen dadelijk op de vloer. Het was 2011, het jaar was al slap begonnen met in de maanden januari tot en met april maar mondjesmaat werk. Het andere bedrijf draaide niet verkeerd maar er echt van leven was er nou niet echt bij. Logisch natuurlijk want dit bedrijf begon pas aan zijn tweede jaar als echte winkel.

The Law of …

Het begon me allemaal toch wel hoog te zitten. De lasten waren enorm en de reserves raakte aan het einde. Wat moest ik hier nu mee ?? Mijn hoofd zat echt helemaal vast, ik straalde dit ook echt uit en begon mezelf kwijt te raken. Waar was nou die strijder van altijd. Die doorzetter, die knaller. Tja die was er niet , die was de weg kwijt. Slapen ging moeilijk en s’nachts kon ik uren ronddwalen in de tuin. Op zoek naar een antwoord , maar waar ik deze moest vinden, ik wist het niet.

Het was die ene dag waarin ik een oude bekende tegenkwam. Zijn naam was Maarten en Maarten was de man die het allemaal gehad had, het allemaal verloren had en het allemaal weer aan het terugwinnen was. Zijn business bestond nu uit het uitwerken van zijn prachtige ideeën in concepten voor de wereldmarkt.

De verstrooide Geniusthe secret

Begin 2010 vertelde Maarten nog over zijn laatste creatie. De heefdprijs zou gewonnen worden met zijn uitvinding van complete snelbouwsystemen van glasvezelpanelen met alles erop en eraan. Huizen gebouwd in een mum van tijd, tegen een fractie van de kostprijs van een echt huis. Daarbij waardes mbt. energiezuinigheid , groenlabels, en isolatie die het dak uit knalde, Kortom een once in a lifetime opportunity. China was in gesprek, de Nederlandse Antillen waren enthousiast, investeerders melden zich aan en stonden in de rij.

Die ene dag ….(in 2011) toen ik hem weer tegenkwam, vroeg ik hem naar zijn behaalde succesen. Successen? lachte hij. Bob wie had nu kunnen voorspellen dat de huizenmarkt wereldwijd op zijn gat terecht zou komen, wie, wie? Ik begreep zijn punt en knikte met ongeloof. Het is echt af en toe niet te geloven.

Maar het vreemde was Maarten straalde dit niet uit, zijn vrolijkheid kenmerkte hem altijd en toen we afscheid namen en hij zijn weg naar huis wilde voortzetten vroeg ik hem. Maarten hoe kan het dat jij toch altijd zo vrolijk en opgewekt bent.  Hij lachte en stapte in de auto. Zette deze in zijn achteruit en opende zijn raam. Bob riep ie, zoek eens naar de Secret en weg was Maarten.

0 Reacties op “Zo begon de Journey, it’s no Secret

Reageer hieronder

*