Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Over de Buurman,

over bobbuurmanover bobbuurman

Over Bob Buurman

Tja over de Buurman, Wat een naam zou je zeggen voor een website. Nou weet je, misschien klinkt het minder gek als je zou weten dat ik echt Buurman heet. Ja mijn naam is Bob Buurman. Dus wat ik met de titel van de site wil aangeven is , dat de site een beetje over mij gaat. Mijn reis in de internet wereld, het internet marketing en diverse verdienmodellen die ik tegenkom.

Deze site zegt een beetje over mij, wat ik tegenkom, wat ik interessant vind en wat ik jullie de lezer absoluut niet wil laten missen. Ik weet zeker dat als je de dingen overslaat die je niet interesseren je veel waardevolle inhoud kan vinden over onderwerpen die je wel aantrekken. Er zijn superveel topics waarin ik je laat zien hoe je zelf dingen voor elkaar krijgt waar je anders misschien een prof voor had ingeschakeld.

bob-buurmanNetwerk Marketing

Natuurlijk heb ik het ook over een stuk Netwerk Marketing. Dat staat niet iedereen aan en mensen zijn er vaak sceptisch over. Misschien terecht in het verleden, maar ook die markt is een grote markt met nog zeker veel scorende partijen. Doe er dus mee wat je wilt, als je maar niet de telefoon pakt over een jaar en me belt  van had me dat dan toch gezegd, dan hadden we samen een nieuwe auto gaan kopen van ons verdiende geld, haha. nee zo werkt het niet.

In deze rubriek over de Buurman vertel ik een beetje over hoe het allemaal bij mij begon. Open en eerlijk, mijn reis dus en mijn gevoelens. Wie weet haal je er het nodige tussenuit en geef ik je zo wel nuttige dingen mee. Mijn coaching is zeer divers en ook de gewone mens kan er zeker iets mee. Wat dacht je uitstelgedrag en wat je daar aan kunt doen. Uitstelgedrag?? wat dat is. haha, Tja daar hebben veel mensen last van , maar vaak onbewust. ┬áKomen we nog wel op terug. Surf hier maar lekker even rond en als je eventueel vragen hebt laat ze hieronder gerust achter. Welkom in mijn leven als internet marketeer, kom we gaan lekker roddelen “over de Buurman

0 Reacties op “Over de Buurman,

Reageer hieronder

*