Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Elite Seminar Zondag

Sessie-Marijke-de-JongMarijke begrijpen.nl

De wekker laat weer van zich horen zo rond de klok van 7, pff niet echt het normale tijdstip voor de zondagochtend zeg maar. Maar ja Duty calls, we staan vrolijk op want voor we weggaan moeten we nog even de hondjes uitlaten, e.d. Je zou denken de zondag zal het wel allemaal wat rustiger aan gaan, tenminste dat was mijn gedachte. Had wel gehoord dat de mensen die de maandag ervoor in Carre waren geweest al bekend waren met Huub van Zwieten, maar toch.

Eenmaal in de auto en goed wakker lieten we Kiyosaki en Trump weer aan het woord en hop naar Maarssen.  In Seats 2 Meet was de eerste spreekster Marijke de Jong. Marijke is een klant van Eelco en tonny al vanaf 2009. Ze heeft de website paarden begrijpen. Marijke zit vol met passie over haar niche en door het toepassen van internet marketing scoort ze enorm.

Ze verteld haar verhaal van a tot z, waarbij opvalt dat Marijke eerst iets aanbied en dan aan de aanbieding gaat werken. Ze lanceert een membership en gaat dan werken aan de inhoud van het membership. Echt lache. Ze is heel gedreven en super energiek. Af en toe krijg ik ademhalingsproblemen omdat ze die ook maar overslaat voor het gemak. Release early, Release Often en blijf in je momentum.

Volgens Marijke draait het om de 5 R-en.marijke-de-jong

1e R Researcher: Je begint met onderzoek in jou Niche, je verzameld gegevens en nieuwe feiten. Je blijft dit doen want dit ontwikkeld jezelf. Dan met al die feiten word je de 2e R, de razende Reporter. Je wilt het delen ! Jou research met de wereld dus je gaat bloggen op je site. Daarna heb je vele resultaten en ben je social proof de derde R staat dus voor Resultaten.

Dan word het spannend langzaam glijd je in de 4e R en word je een rolemodel voor je aanhangers. De mensen zien je als expert en kijken tegen je op. Je hebt volgers, fans en trouwe aanhangers, nu is het tijd voor de de 5e R de Release Je gaat een product releasen waar de mensen op zitten te wachten. Close the Gap met een b of p, weet ik eigenlijk niet. Daar draait het om geen excuses !!! Het draait niet om jou maar om je volgers. Smoesjes zijn not done!!! Dussssss…….

 Dromen met Huub van Zwieten


Ja dat is me er eentje die Marijke. Nog steeds onder de indruk begint Huub van Zwieten van Talentfirst.nl . Huub heeft een droombaan adviesbureau en een droombaanhotel. Huub wil graag weten waar we het over willen hebben, hij zit nog in de Carre mood, waar hij de week daarvoor gestaan heeft voor 1200 man, dus Huub is zelf nog een beetje in de droom modus.

Uit het publiek horen we Personal Branding, Passie en ontwikkeling.  Passie en ontwikkeling, tja eigenlijk allemaal die dingen hangen samen met het eigen ikje. Weet jij wie je bent , wat je wilt, waar je goed in bent? Wat heb jij te bieden wat jou uniek maakt. Denk daar eens over na.

Poen met PassieHuub-van-Swieten2

Hoe cool kan het zijn om met jou passie daadwerkelijk je geld te verdienen? Daarbij is passie nr 1 drijfsveer en de energie komt vanzelf. Huub laat ons in een paar oefeningen uitzoeken wat ons nu echt uniek maakt. We moeten bellen, overleggen en uiteindelijk vertellen wat de uitkomst is. Huub verteld dat een mens volgens het model van yung en marstons in elkaar zit. 4 kwadranten, anders als die van Kiyosaki, haha, maar verdeelt naar 4 kanten. Ratio, Extravert, Emotie en Introvert. Dit gebruikte Sigmond Freud ook als het over libido ging.  Je behoort na een uitgebreidde test ergens in die 4 kanten en dat geeft jou karakter aan.

Belangrijk voor jou als persoon is dus te weten : Wie ben ik. Zet je talent in voor anderen en het is win win. Ben duidelijk tegen jezelf en stel je doelen. Visualiseer de doelen. Schrijf je doelen op in tegenwoordige, positieve tijd met een tijdsbestek er achter. Doe dit regelmatig en je zult zien dat de Law of Attraction parten gaat spelen. Jij bent de regisseur van jou leven.

Get a Life

Doe je aan personal branding dan is er maar 1 regel. Get a Life!!! Jij leeft je leven met jou passie, je straalt je doet, het valt op en jij word een personal brand. Laat anderen weten wie je bent en ben jezelf, spiegel je niet aan anderen zou Uytdehaage zeggen..

Dit was alweer de laatste dag van het seminar. Robert van Winst.nl ontvangt nog een lekkere fles whiskey , dus die kan zijn lol op vanavond. Het is gebeurt! Veel nadenk stof. Veel inspirerende mensen. Veel huiswerk.

visualiseren van doelenWat bracht het ES 2012 Mij

Wat is nu de essentie van heel het seminar. Wat hebben we nu opgestoken? Voor mij is belangrijk dat ik dingen helderder wil hebben. Ik ga mijn doelen stellen, ga ze opschrijven, ga ze visualiseren, en ga dit continu herhalen. Door dat ik dit doe kan ik ook beter de dingen toepassen zoals Marijke ze aangeeft. Kan ik de tips en trucs van Schelte en Aartjan toepassen en houd ik nog tijd over. TIJD OM TE ONTBIJTEN BV. En wie weet wel om te sporten. De financien laat ik toch maar over aan de accountant tenslotte weet hij mijn portemonnee wel te vinden.

stoppen met roken

Ten slotte wil ik toch zeggen dat het Elite Seminar weer veel wijsheid en inzichten heeft gebracht. Zeker een aanraden voor ieder in 2013. En als afsluiting wil ik ook nog even kwijt dat het mij ook gezonder heeft gemaakt , want vanaf het Seminar heb ik het roken gelaten voor wat het is en Ben nu dus officieel een Week Rookvrij.

Ben wel benieuwd wat het jou bracht, wat heb jij opgestoken van het seminar??? Laat het eens weten hieronder in de reacties. 

 

M.v.g.

 

Bob Buurman

0 Reacties op “Elite Seminar Zondag

Reageer hieronder

*