Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Elite Seminar Zaterdag

uytdehaageWorkout

De start van de tweede dag Elite Seminar begint een uurtje vroeger. Half 9 zal Jochem Utdehaage de groep onderwerpen aan een ochtend workout om ze later vol energie deel te laten nemen aan de rest van de dag. Helaas heb ik het alleen op fotomateriaal terug gezien want om  8 uur kwamen de vloerenleggers bussen laden dus moest de Buurman acte presence geven te Beek en Donk.

Maar gelukkig landen we rond half 10 in Maarssen en zijn we ruim op tijd voor de sessie Indoors van Jochem Utdehaage bij gaan wonen. Yes dag twee gaat van start. Jochem laat ons even een korte introductie zien van zijn bereikte hoogtepunten en helaas ook dieptepunten. Heel indrukwekkend, hij laat duidelijk weten dat doelen stellen heel belangrijk is en dat je je er van bewust moet zijn dat doelen zorgen voor consequenties die je moet dragen.

jochem uytdehaage

Spiegeltje Spiegeltje

Hou een spiegel voor en ben kritisch op jezelf, investeer in jezelf en spiegel je niet aan anderen. Vaar je eigen Koers. Deze koers kun je het beste varen als je in balans bent in de factoren; Spiritueel (zonder wazige bedoelingen), Mentaal, Emotioneel en Fysiek.  Hier geeft Utdehaage een uitgebreide uitleg over , waar er ook interactie met de zaal ontstaat.

Voeding is het volgend onderwerp waar even de aandacht op geworpen word, zonder er verder te diep op in te gaan. Ik moet ontbijten van Jochem. Dus tja. Ook het slapen is van groot belang bij het functioneren van een mens. Rond de 7,5 uur hebben we nodig en we hebben verschillende soorten slaap. Ga nu niet alles verklappen want in de wandelgangen heb ik van horen zeggen dat we Jochem nog terug gaan zien met Tonny. Dus ik verklap niet al de geheimen maar raad zeker het seminar aan.

Sturen op Cijfers

Na de lunch stond de andere Loorbach van dit seminar klaar, Gerhard Loorbach is financieel specialist en begon met vertellen hoe hij in een paar jaar tijd van student Facility Management door verschillende functies naar de top van het bedrijfsleven groeide en zich inmiddels weer wil gaan focussen op zijn eigen bedrijf.

Gerhard deelde zijn kennis op het gebied van werkkapitaal management, administratie, financiering, participaties en deelde enkele casestudies van hoe bedrijven “geld verdienen aan geld”.

 Kopje van de beste Koffie?

debestekoffie-schelte-meinsmaDe laatste spreker van vandaag luistert naar de  Schelte Meinsma. Schelte heeft meerdere eigen bedrijven opgericht en is momenteel betrokken bij tientallen webwinkels en online concepten. De nieuwe Creatie, De beste Koffie , is het nieuwe parade paardje , wat hij met Alex van Ginniken pas heeft gelanceerd.

Schelte nam ons mee in de wereld van fact based marketing. Hij legt uit dat zijn ideeen eerst door een getallenmodus moeten voor hij daadwerkelijk overgaat tot aktie. Is een niche halbare kaart, zijn er genoeg klanten voor en kost het niet te veel vs de opbrengsten. Schelte deelde zijn eigen “rekenmodel” voor het uitkiezen van lucratieve markten/niches. Meten is weten was de rode draad in dit verhaal, zeker toen hij de talloze mogelijkheden van Google Analytics, google keywordtool, en google insight liet zien.

debestekoffie-schelte-meinsma

De sessie kon niet lang genoeg zijn en de energie laaide weer op in de zaal. Ga door ga door. Meinsma, de tool user i.p.v. bookreader, verklapte de geheimen achter booking.com , maar tijd kwam en overwon. Dag twee zat erop. Mega waardevol en overtuigend.  Vol energie vertrokken we naar huis, om ons klaar te maken voor nog 1 laatste dag. De Zondag, Wat zou dat ons nog brengen???   Word vervolgd

0 Reacties op “Elite Seminar Zaterdag

Reageer hieronder

*