Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Elite Seminar 2012

eliteseminar-tonny-loorbach

Jarig

Voor Tonny Loorbach was de eerste dag van het Elite Seminar 2012, de vrijdag 14 September een speciale dag. Twee jaar eerder zag zijn bedrijf De Internetmarketing Universiteit voor het eerst officieel het licht. 14 September 2010 was de IMU geboren. Natuurlijk bleef dit niet in den onbekenden en trakteerde Tonny op Bossche Bollen en tropische drankjes.  Beetje vroeg om 10 uur s’ochtends maar ja, je kan moeilijk nee zeggen.

Hiep Hiep Hoera

Nee, alle gekheid op een stokje. Het drankje werd s’avonds pas genuttigd want we wilden natuurlijk de dag fris en fruitig doorkomen, want o. o. o. wat een programma is er weer samengesteld dit jaar op het Elite Seminar. De opening op de vrijdag was voor de Maestro zelf. Tonny opende het Seminar met een kleine voorstel ronde. Een aantal mensen introduceerde zich aan de groep, waarna de overigen onderling even aan Buurman of Buurvrouw vertelde met wie ze te doen hadden.

tonny loorbach

Uiteraard zie je bij een driedaags Seminar dat iedereen elkaar wel leert kennen. Er is lunch, een borrel, pauzes etc. etc. dus onderlinge quality time genoeg. We gaan verder. Tonny’s opening onderwerp zal helemaal gaan over ons zelf. Tonny wil ons laten inzien dat ondanks alle drukte die we zelf creëren en de knallende resultaten die we halen, we ons er van bewust moeten worden wat onze doelen zijn. We moeten gerichter omgaan met de ideeen en gedachten. We krijgen de oefeningen om onze gedachtes eens te laten gaan en 10 to 15 doelen op te schrijven voor de toekomst. Daar moeten we naar toe!!. Dan moeten we bepalen welke doelen we eerst gaan bereiken en plaatsen we bij andere doelen een tijdindicatie. Zo ligt de focus in het onbewuste bij onze doelen.

Stel Doelen in het leven

Wat willen we eigenlijk verdienen?? Doe zelf eens een gok! Wat wil jij verdienen, wat heb je nodig? een extraatje of financiele onafhankelijkheid. Wat is dat eigenlijk? Tja die Tonny zet de boel weer op stelten. Zeker nu hij ook nog zegt dat we maar een 0 extra achter ons bedrag moeten zetten. Even schrikken ja, maar door de sessie zijn we ons er echt van bewust. Doelen stellen in het leven is zeker heel belangrijk.

floralistnlFloralist.nl

Als eerste gast preekster komt een collega winstmodeller haar succes delen met de groep.  Nelleke Bontje komt ons vertellen over haar passie en haar business in bloemschikken . Van jongs af aan is Nelleke opgegroeid in de bloemerlaarij. Haar ouders zijn werkzaam als zelfstandige en werken de klok rond. Reden te meer om voor Nelleke te beslissen dat zelfstandige in de bloembusiness niet echt haar ding is. Maar gelukkig verandert ze van mening en is nu Mega succesvol en wie weet dadelijk wel het bloemenvrouwtje van de wereld.  Kijk gerust zelf eens op http ://floralist.nl

Als tweede op de Vrijdag mogen we verwelkomen Eelco de Boer. Voor de deelnemers van het Seminar een bekende spreker/coach. Voor degene die Eelco nog niet kent. Eelco is de man achter Winst.nl en is 1 van de meest bekende namen op het gebied van Internet Marketing in Nederland. Hier vind je wat meer info over Eelco en zijn Boek.

Fam. de Boer

Eelco deelde met ons het succes van de lancering van zijn Boek Winst.nl. Hij vertelde van de verschillende soorten marketing die hij hierop toepaste en waarom de verkoop zo succesvol was. Vaak word er gezegd dat je aan een boek publiceren niet de hoofdprijs kunt verdienen. Dat het slechts een kietspeel verhaal is, echter Eelco deelt deze mening niet en is er van overtuigd dat zijn boek min. 50.000 exemplaren verkocht gaat worden. Het is je strategie en mindset die dingen mogelijk maakt, of niet. Ik vraag hem naar zijn plannen voor het buitenland. Gaat Winst Internationaal of blijft het in Nederland. Voor nu voorlopig is er zat in Nederland te beleven en kunnen we nog veel meer mensen wakker schudden met Winst.nl, dus voorlopig ligt de focus op Nederlandstalig gebied.

Een ander onderwerp waar de Boer op hammert is het belang van een Coach, een mentor. Omring jezelf met mensen waar je van kan leren echo-20-weken-eelco-de-boeren dit zal grote gevolgen hebben voor je eigen groei. Ook Eelco heeft in zijn netwerk een coach die hem maandelijks eens zijn verhaal laat doen en dan zijn visie op het verhaal laat vallen. Absoluut goede energie, Absoluut Eye-openers, Absoluut aan te raden dus. Als zijn verhaal tot een einde komt verteld Eelco dat ze onderweg zijn naar hun ouders, omdat ze de echo achter de rug hebben van de 20 weken. Ze gaan lekker een taart eten met daarin een speciale inhoud. Welke kleur de inhoud …. was bijna bekend maar gelukkig wist Danielle nog net op tijd Eelco erop te wijzen dat het nu echt tijd was om te gaan.

 

Aartjan van ErkelDe derde Spreker van de Eerste Dag  is genaamd Aartjan van Erkel en is een echte specialist op het gebied van copywriting. Niet zomaar het produceren van unieke content, nee Aartjan zijn specialisme ligt in het schrijven en ontwerpen van teksten die gedrag beinvloeden. De psychologie achter koop en surfgedrag van de mens.

Van Erkel heeft het over de verschillende onderdelen in de hersenen, rationele bewuste brein en het onbewuste brein. Hij vertelt ons van de rol van ons reptielenbrein wat enkel reageert op primaire factoren, maar oh zo onderschat word. Dit brein reageert vaak voor ons denkend brein en heeft daarom grote invloeden op koopgedrag.

verleiden op internet

Aartjan laat ons nog diverse voorbeelden zien van websites en wat de do en don’t hiervan zijn. De psychische tour gaat nog even langs de onderwerpen als tagline en Payoff en voor we het weten zit de sessie van de auteur Verleiden op Internet, Click, er al weer op. Echt inspirerend en zeer leerzaam.

Op naar Zaterdag

De dag is alweer voorbij, de ideeen en informatie klinken nog na in de hersenen als we gaan genieten van een verjaardagsborrel van de IMU. We maken het niet laat want morgen is alweer vroeg dag en moeten we fris en fruitig zijn. In de auto luister ik nog naar een boek van Robert Kiyosaki en Donald Trump en eenmaal thuisgekomen kruip ik eerst op internet om het boek van Aartjan van Erkel te kopen, verleiden op internet, voor 22 uur bestellen, de volgende dag in huis, hoppa.

Met al de inspiratie van de dag nog vers, probeer ik de Voice enigsins te volgen maar echt impact heeft het niet. We kunnen beter op tijd gaan slapen, want dit weekend staat ons nog van alles te verwachten. Weltrusten…..   Dag 2 de Zaterdag

…….. word vervolgd ……..

 

1 Reactie op “Elite Seminar 2012

Reageer hieronder

*