Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

AdclickXpress

residuaal inkomenAdclick X press

Zoals je misschien al meegekregen hebt is profitclicking opgehouden met bestaan. Na de overname van Just been Paid, had Profitclicking behoorlijk wat moeite met het bijhouden van al de leden en het uitbetalen van withdrawls.  Iets te hoog gegrepen  allemaal. Zelf na het zogenaamde profit shiften en de introductie van het nieuwe profitclicking premium. Toen ze de problemen aan zagen komen , werd de hulp ingeroepen van Frederik Mann. F.Mann was de oprichter van het oorspronkelijke Profitclicking, Just been Paid.

 

Maar helaas kwam de hulp te laat en werd PC opgedoekt.  In eerste instantie vreselijk balen. Als die gespaarde centen, down the drain. Maar gelukkig was er toch nog licht aan de horizon.  De krachten werden nu gebundeld.  Frederik Mann en de mensen achter Profit CLicking (de zogenaamde Doc), lanceerde Adclickxpress. Ook het net nieuwe programma van Mann, Clickpaid hevelde zijn leden over. Alles onder het motto: Samen staan we sterk

 

Profit Clickpayadclickxpress

De gelden die in beide programma’s in de wallet stonden zijn ook beland in de nieuwe e-Wallet. Helaas niet vrij op te nemen, maar te gebruiken bij de aanschaf van nieuwe ad-panels. Iedere nieuwe panel die aangekocht word in Adclickxpress kan deels gefund worden met de oude tegoeden. En wat ze nu afgelopen 4 maanden beloofd hebben, hebben ze ook echt waargemaakt.  Dus aan de ene kant balen, zeker nu we al een drie kwart jaar onderweg waren, maar aan de andere kant; alle kansen zijn nog open. Ze betalen uit, dus mijn advies; verander je taktiek, laat je regelmatig uitbetalen en blijf met een hollandse nuchterheid dit doen.

Op naar de financiele vrijheid !!!, haha. trusten allemaal

0 Reacties op “AdclickXpress

Reageer hieronder

*