Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Website met WordPress

wordpress-website-makenEen gratis website opzetten met behulp van WordPress:

U gaat naar WordPress.com en u maakt een account aan. Let wel op dat u een geldig e-mailadres neemt. bij de setup zal u gevraagd worden om een unieke naam voor uw webstek te kiezen. hier is het best mogelijk dat de naam dat u in het achterhoofd had al in gebruik is. Als u bijvoorbeeld in de markt van internetmarketing bezig bent, is het best mogelijk dat uw favoriete naam al in gebruik is door een andere WordPress gebruiker. Doe meteen een brainstroming via de google adwords external keyword tool om een idee te krijgen waarop uw doe publiek zoekt.

Je website naam en adres

Als voorbeeld even : Miljonairsmodel.wordpress.com is zo goed als zeker reeds in gebruik. Wanneer u een aanbod wil in de kijker brengen doet u er goed aan om een combinatie met die productnaam te creëren. Bijvoorbeeld supermiljonairsmodel, gaafmiljonairsmodel, miljonairsmodelreview of miljonairsmodelclub of iets in die aard. Let wel op met begrippen zoals krijgen en gratis als je mensen met geld wil aantrekken.

De eerste webpagina’s aanmaken

wordpress-logo

Vanaf het moment dat je een account hebt en de blog hebt aangemaakt, kan je pagina’s en berichten gaan creëren. Het is belangrijkdat je direct goed het onderscheid tussen beide begrijpt. Een pagina is statische informatie die op elk moment via een opdrachtknop toegankelijk is. Een bericht is een soort nieuwsberichtje dat op je blog pagina geplaatst wordt waarbij het meest recente helemaal boven zichtbaar is.

Het creëren van pagina’s en berichten is helemaal niet zo ingewikkeld en komt in grote mate overeen met het werken in word of het opstellen van een e-mail. Je hebt een titelveld en daaronder een berichtvenster. In dat venster plaatst u de inhoud van het bericht of pagina. Bovenaan zie je een werkbalk met icoontjes die zichzelf uitwijzen. Denk eraan om af en toe wat titels te gebruiken om wat meer structuur en reliëf te geven aan uw pagina.

Je kan eveneens iets doen met afbeeldingen. Als je op het overeenkomstige icoon klikt, kan je het plaatje uploaden en integreren in uw bericht. hetzelfde geldt voor geluidsfragmenten en filmpjes.

Slotbedenking en raadgeving

Zoals we zagen is het aanmaken van een website haalbaar voor iedereen. Maar ervoor zorgen dat deze webstek verkoopt en het lokken van de juiste bezoekers naar de site is een kunst apart. Laat u zeker niet bang maken want het is wel gemakkelijk aan te leren, mits u direct goed weet wat al dan niet werkt.

Laat u coachen door de juiste adviseurs, namelijk zij die een autoriteit geworden zijn en expert in hun vak zijn. De weg die ik ingeslagen ben is het miljonairsmodel van Casper Camps. Ga naar www.supermiljonairsmodel.com om het programma te leren kennen.

0 Reacties op “Website met WordPress

Reageer hieronder

*