Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Hier houd Google van.

Ben Uniek, geef Waarde , let op de keywords

Zo dat is het belangrijkste, einde artikel. Ha ha. Nee natuurlijk niet. Maar er zit een kern van waarheid in. De homepage van een site moet mensen aanspreken. Er moet snel duidelijk worden voor de bezoeker waar de site over gaat en u moet de klant vast zien te houden.

Aida

Verkoopt u artikelen dan is het interessant uw teksten te schrijven via de AIDA Methode. Aandacht krijgen, intresse wekken,behoefte opwekken maar dan in het engels Desire en afronden met aktie. Aktie in de vorm van inschrijven of zelfs verkopen. Maar wat altijd belangrijk is, is dat u meteen de door u belangrijke keyword aandacht geeft. Ook voor Google die niet Psychisch te beinvloeden in volgens de AIDA,moet meteen duidelijk zijn waar we hier over gaan praten.

Keyword plaatsen

U moet uw keywords laten zien in de pagina titel, in afbeeldingen (alt-tag) en op de  pagina-url. Eenmaal op de pagina moeten de keywords terug te vinden zijn in  de kop van het artikel aangeduid in H1. Dan in de eerste alinea en het liefst nog in de 2e alinea kop met H2 aanduiding. Dus genoeg plekken voor de Keyword.

Keyword Density

We hebben nu veel pleken genoemd waar het sleutelwoord moet komen te staan, maar het risico is dat het te veel keer voor gaat komen. Te veel maal een zelfde keyword word ook afgestraft. Daarom is het naast het belang van content/ inhoud ook een pre, artikelen uit minimaal 300 woorden te laten bestaan. Hoe meer woorden hoe beter.

Hoeveel woorden?

Kan best een hele klus zijn om al die woorden bij elkaar te vinden en die keywords beperkt te houden maar let daar toch op. Surf langs andere sites om inspiratie op te doen. Zoek synoniemen voor je belangrijke woorden. Een ander ding in het schrijven van je pagina is trouwens wel dat je absoluut niet moet gaan kopiëren en plakken

One of a Kind

De teksten op je pagina’s moeten uniek zijn. Ook dubbele inhoud op je eigen site is fout. Let daar op. Het kopiëren van teksten van andere websites is meestal zinloos. Allereerst is het niet toegestaan vanwege auteursrechten. Daarnaast geeft Google de voorkeur aan unieke teksten. Bestaande teksten zijn immers al eens geïndexeerd. Google ziet dat en kijkt dan waar de info al langer op staat en deze site krijgt dan de credits en u de straf.

Wilt u hier meer over weten en leren? Wilt u weten of uw website goed op zijn benen staat?

Hier vind u de cursus: Leer magic Copywriting voor het leren schrijven van artikelen en advertenties die scoren.

Hier kunt u uw website laten analyseren, zodat u weet wat u moet doen. U krijgt een uitgebreid rapport met super veel nuttige tips.

0 Reacties op “Hier houd Google van.

Reageer hieronder

*