Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Pas op voor de snelle SEO-ers

blackhat technieken foute boelBlack-hat technieken

Wie kent ze niet, de ontelbare bedrijfjes die continu aan de telefoon hangen met de bullshit van: “wij zorgen voor een top 1 positie in de zoekmachines”of “wij gaan u klanten leveren met grote getallen”. Doodziek word je ervan. Samen met de advertentie verkopers die een regionaal blad uit brengen voor het goede doel. Ze bellen alleen uit groningen en het blad is bestemd voor Limburg. Kei gek word je daar van zeggen we hier in Brabant. Maar ja dat even ter zijde. Is die frustratie er ook even uit. Leg net de telefoon namelijk op.

Foute Zoekmachine Optimalisatie

Black hat Search Engine Optimization bedrijven of personen zullen door middel van afgekeurde middelen de ranking van een website proberen te bevorderen. Black hat Search Engine Optimizers (SEO’ers) maken gebruik van onethische technieken en toepassingen. Ze willen de concurrentie aangaan met de zoekmachines en onderschatten de kracht van de bv Google. Gaat dit fout dan zit u met uw site met de gebakken peren.

cloaking is foute boel

Heel veel wil ik er eigenlijk niet over kwijt, maar in het kort zal ik een opsomming maken van de technieken. Zo kunt u de cowboys misschien herkennen.

1 Zoekmachines misleiden door irrelevante pagina’s te creëren die toch relevant lijken. Dit door speciale technieken.

2Verborgen teksten die onzichtbaar zijn voor de lezer omdat ze dezelfde kleur hebben als de achtergrond. Wel te lezen door de robots en dus wel geïndexeerd. Cloaking genaamd of Zoekmachine Spam.

3 Pagina’s die wel geoptimaliseerd zijn als landingspagina gebruiken en dan meteen de klant doorduwen naar een niet relevante pagina

 

Het feit blijft dat uiteindelijk dit soort praktijken echt wel door de mand vallen. Google zal daarop strafpunten uitdelen of zelfs erger. U bent dus de dupe. Doe het dus fijn zelf of schakel bedrijven in die weten wat ze doen. Duurt misschien iets langer allemaal maar de resultaten zijn des te stabieler.

0 Reacties op “Pas op voor de snelle SEO-ers

Reageer hieronder

*