Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Hoe belangrijk is Google

Google nr 1 ZoekmachineGoogle.nl.be.com De nr1 Zoekmachine

Wie kent Google niet? Iedereen natuurlijk. Je kunt er niet meer omheen. In het verleden waren er zoekmachines als Ilse, Altavista,Yahoo, die aardig meededen in het spelletje zoeken van resultaten, documenten op het internet. Maar Google heeft het afgelopen jaar steeds meer aan populariteit gewonnen bij de zoekers wereldwijd op het Internet.

Mega Machtig

Google word in de gangpaden al geplaatst op voetstukken naast het Microsoft Concern. Zo machtig is het inmiddels geworden. Andere nog bestaande zoekmachines maken zelfs gebruik van de resultaten van de machtigste searchengine. Hier en daar is daar wel een nieuwe zoekmachine net als nu Bing. Ook worden er standaard zoekmachine plugins meegeleverd met browsers als FireFOX, en Explorer. Toch zet 9 van de 10 consumenten de standaard Naar Google.be of Google.nl

google monster

Publiek Bepaalt

Reden voor de populariteit van deze zoekmachine is dat ze kijken naar wat het volk waardevol vind. Het surfend publiek bepaalt! Welke pagina’s worden goed bezocht, welke pagina’s worden aanbevolen via andere sites. Wat zegt het publiek in de Social Media net als Twitter, Facebook , Linkedn en Hyves.  Alles word meegenomen en met die informatie struinen de robots alle sites af. Elke site word bezocht en gecheckt op waardevolle informatie, logica en struktuur. Tevens word er gekeken of alles goed werkt en of er regelmatig gebruik van word gemaakt. Google is de slimste zeg maar en daarom ook absoluut nr.1 Houd deze zoekmachine tot uw vriend en scoor in de zoekresultaten.

Appsgoogle-apps-cloud

Inmiddels is het Google.com imperium ook flink gegroeid. Naast de zoekmachine zijn er talloze apps en diensten die ze leveren. Denk aan Google+ een social network platform die gaat strijden met Facebook.com. De +1 tjes ook een concurrent van de facebook like. Analytics, Adwords, Adsense en ga zo maar door, er komt geen eind aan. Overigens gaat Google.com niet alleen concurreren met de grote jongens maar ze werken net zo hard samen en wisselen gegevens uit.

Meer van Google en Meer met Google !

Kom in de top 10 van Google.   Google Adwords Campagne opzetten.   De Google Checklist.   

0 Reacties op “Hoe belangrijk is Google

Reageer hieronder

*