Direct Toegang
SEO 100 Puntenplan
headershadow

Belang van Backlinks

link-ketting_wat_is_een_backlinkWat is een Backlink.

Een backlink is een link van een andere website naar uw website. Wanneer een website een link plaatst naar een andere site, dan helpt dit in de zoekresultaten op het internet, dus is heel positief voor uw site.  Uw website  word dan gezien door de bezoekers van die andere site, en de robots van google vinden uw naam terug op een andere site wat opvalt en opgeslagen word. Anders gezegd de pagina’s worden geïndexeerd.

Des te meer (back)links, des te beter de vindbaarheid, des te meer kans op bezoekers. Het verkrijgen van backlinks is iets wat u zelf kunt realiseren zonder het inschakelen van dure SEO-bedrijven. U kunt beginnen bij startpagina’s, groothandels en bijvoorbeeld forums in uw vakgebied.

backlinken-wedstrijdTijdrovend Backlinken

Het enige nadeel van speuren naar die gewilde links is dat het tijd kost. U vraagt of iemand naar u wilt linken d.m.v. een mail en dan is het maar wachten. Een oplossing voor dit probleem is er eigenlijk niet. Er zijn wel trucjes. Misschien heeft u een stagiaire in uw bedrijf die u hiermee kunt helpen of hang er eens een competitie tegenaan. Leg uit aan werknemers hoe backlinken werkt en verloot  een cadeau voor degene die de meeste links oplevert binnen een bepaalde tijd.

0 Reacties op “Belang van Backlinks

Reageer hieronder

*